Gazpacho de sandía/ Watermelon gazpacho

Gazpachos y comidas fresquitas es lo que más apetece en esta época del año. ¡Una buenísima idea es preparar un gazpacho de sandía, delicioso y fresquito para los días de más calor!

Necesitamos:

300gr de sandía pelada y sin pepitas, 300gr de tomate, 1 pimiento verde, 1 diente de ajo, AOVE, vinagre de Módena y sal

Para prepararlo:

Cortamos todos los ingredientes y los trituramos todos juntos. Añadimos un chorro de vinagre (unos 25gr), AOVE y una pizca de sal. Mezclamos todo en la trituradora de nuevo, probamos y corregimos.

¡Más fácil imposible! Para que esté más fresquito, mejor déjalo toda la noche en la nevera.

Cool meals are a must now in this heat, so preparing something like a watermelon gazpacho it makes life so easy and delicious!

We need:

300gr of watermelon peeled and without seeds, 300gr tomatoes, 1 green pepper, 1 garlic clove, extra virgin olive oil, 25gr of Modena vinegar and salt

To prepare it:

We cut the ingredients into pieces and blend it with a food processor. Add about 25gr of vinegar, olive and salt. Mix it well and ready!

To have it even cooler, leave it on the fridge overnight.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s