Nuts are Delicious, healthy bites and perfect for any occasion. Besides, now that we are so close to Christmas, we can also offer them as snack. Personally, I love cooking them in the oven with some salt, honey and some herbs, would you like to give it a try? You’ll love them!
Ingredients:
250gr of plain nuts, 2 tbsp of brown sugar, 25gr of butter, 55ml of honey, coarse salt and rosemary – you can actually prepare them with your favourite herbs, so feel free and creative!
How to prepare it:
We’ll start putting all the nuts into a bowl. While the oven preheats to 180º, we will melt the butter with the sugar in a saucepan. Once melted, we can add the salt, rosemary and the honey. We will then add it to the nuts. We will mix it well and put the nuts in to an oven tray. We will put them into the oven for about 25-30 minutes, or until they are roasted.
Ready to enjoy!

Los frutos secos son deliciosos, sanos y perfectos para cualquier ocasión. Además, ahora que se acercan las Navidades, también podemos ofrecerlos como aperitivo. Personalmente, me encanta prepararlos al horno con sal, miel y algunas hierbas, ¿te animas? ¡Seguro que te encantan!
Ingredientes:
250gr de frutos secos variados, 2 cucharadas de azúcar moreno, 25gr de mantequilla, 55ml de miel, sal gorda y romero – en realidad, puedes poner las hierbas que más te gusten.
Preparación:
Ponemos los frutos secos en un bol. Mientras precalentamos el horno a 180º, derretimos la mantequilla junto al azúcar en una sartén. Una vez derretida, incorporamos la sal, el romero y la miel. Entonces, vamos a añadirlo a los frutos secos y mezclamos bien en el bol. Ponemos los frutos secos en una bandeja de horno y los repartimos bien. Los hornearemos unos 25-30 minutos, y dejamos enfriar.
¡Listos para disfrutar!